Hatóság előtti képviselet

Hatóság előtti képviseletet biztosítunk

Önnek van ideje arra, hogy akár órákat töltsön egy munkaügyi ellenőrzés miatti tanúmeghallgatáson, jegyzőkönyv felvételen? A hatósági ellenőröknek az a dolga, hogy szabálytalanságot állapítsanak meg, a mi dolgunk meg az, hogy ezt megakadályozzuk és képviseljük Önt! Forduljon hozzánk, segítünk!

Társaságunk a munkaügyi tanácsadás keretében vállalja többek közt, hogy amennyiben az Ön cégénél a Munkaügyi Felügyelőség munkatársai helyszíni ellenőrzést tartottak, a cég teljes körű képviseletét átvállalja.

Ennek keretében:

  • Az első, és legfontosabb: A HELYSZÍNI ELLENŐRZÉST KÖVETŐEN HALADÉKTALANUL KERESSE FEL MUNKATÁRSUNKAT, AZT MEGELŐZŐEN NE TEGYEN SEMMILYEN LÉPÉST!!!
  • Munkatársunk felveszi Önnel személyesen a kapcsolatot, és az Ön által megadott helyszínen tájékozódik az ellenőrzés körülményeiről.
  • Közreműködik az ellenőrzéshez szükséges dokumentáció átvizsgálásában, segítséget nyújt a bemutatandó dokumentumok előkészítésében.
  • Részletes tájékoztatást ad a cég munkavállalói számára, hogy amennyiben további nyilatkozattételi kötelezettség terheli őket, a jogszabályi előírások szerint milyen jogok és kötelezettségek vonatkoznak rájuk.
  • Cégünk átvállalja a hatóság előtti megjelenést, és a szükséges nyilatkozatok megtételét.
Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Visszahívás kérés
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Új Rendezvények
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!