Munkatársak

Szakértelem és folyamatos fejlődés

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft.-nél csak olyan munkatársak dolgoznak, akik naprakész szakmai ismeretekkel rendelkeznek, hisz folyamatosan továbbképzik magukat. De nem kényszerből, hanem elhivatottságból.

Mert nálunk Ön nem csupán egy ügyfél, hanem az ÜGYFÉL, akinek úgy kezeljük minden egyes ügyét, mintha a sajátunk lenne. Miért? Mert másokkal ellentétben mi tudjuk, hogy csakis együtt lehetünk sikeresek.

csoportkép 01
slider_konyveles_kep

Intézzen mindent egy helyen, nálunk!

Ugye ismeri azt a kellemes érzést, amikor egy üzletben mindent kényelmesen meg tud vásárolni, amire szüksége van, és nem kell össze-vissza rohangálnia?

Szeretné ezt nap mint nap átélni a vállalkozásával kapcsolatban is, hisz könyvelője ellátja feladatát, de mással nem foglalkozik, viszont Ön pályázni szeretne, ráadásul munkaügyi problémái is vannak, és nem, akarja drága idejét különböző szakemberek keresésére pazarolni?

Nem is kell, nyugodtan foglalkozzon csak a vállalkozásával, mi levesszük válláról a gondokat. Kérje ingyenes visszahívásunkat, mert itt vagyunk és mindent megoldunk Önnek egy helyen!

Munkatársaink

Csongár Gábor

ügyvezető

dr. Tihanyi Tamás

munkajogi szakjogász, munkaügyi és adatvédelmi tanácsadó

Tóka Anita

pályázatíró, projektmenedzser

Papp Adél

bér-és tb-ügyintéző, könyvelő

Martinkáné Gruber Ilona

könyvelő

Mészáros Sándor

könyvelő