Széchenyi 2020 logó
 

Karrier

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Hiszünk abban, hogy a KKV szektor számára nyújtható olyan komplex szolgáltatáscsomag, ami által ügyfeleink időt, energiát, pénzt és stresszt spórolhatnak meg.

Hogyan érjük el mindezt?

Rendelkezésükre állunk már a vállalkozás alapításának pillanatában: adószakértő segíti őket a számukra leginkább megfelelő vállalkozási és adózási forma kiválasztásában. Jelentős mértékben automatizált könyvelési szolgáltatásunkkal naprakész információkat kapnak tőlünk vállalkozásuk gazdálkodásával kapcsolatban, ezen felül bármikor igénybe vehetnek adótanácsadást. Professzionális bérszámfejtési, bér-, TB-ügyintézési szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre. Kollégáinktól munkajogi és munkavédelmi tanácsadást, átvilágítást vehetnek igénybe. Folyamatosan figyeljük számukra a pályázati lehetőségeket, pályázatírást, projektmenedzselést biztosítunk számukra.

Gyere, dolgozz velünk!

Miért jó a csapatunk tagjának lenni?

  • Folyamatosan biztosított a szakmai fejlődésed: változatos kihívásokkal találkozhatsz, többféle szakmába belekóstolhatsz, szakmai fejlődésedet mindenféle módon (szakmai képzések, konferenciák, tréningek stb.) támogatjuk.
  • Igazán vidám, segítőkész csapat vagyunk, hiszünk a csapatmunkában, így biztosan minden támogatást megkapsz tőlünk a beilleszkedéshez és a mindennapi munkához is.
  • Rugalmasak vagyunk (munkaidőben és a munkavégzés helyében is). Pécsett és Budapesten is rendelkezünk irodával, és a legtöbb pozícióban a részleges home office lehetőség is biztosított.
  • Digitálisan felkészültek vagyunk, modern munkakörnyezet vár rád.
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Megosztás

Nem találtad meg a hirdetést, amit kerestél?

Semmi gond, szívesen fogadjuk jelentkezésedet! Csak a pályázni kívánt pozíció és a bérigény megjelölését kérjük tőled, na meg egy önéletrajzot.