Széchenyi 2020 logó
 

Előadások

Ingyenes munkaügyi előadások országszerte

Szeretne folyamatosan naprakész lenni, első kézből információkat szerezni a pályázati lehetőségről és a gazdasági, munkaügyi változásokról? Szívesen venne részt ingyenes, 2-3 órás előadásokon, amiket szakértők tartanak közérthető módon? Akkor jöjjön el a következő rendezvényünkre!

Társaságunk rendszeresen szervez többek közt munkaügyi témájú előadásokat Pécsett – igény esetén az ország bármely pontján –, melynek keretében a munka világának aktuális elméleti, illetve gyakorlati kérdéseit igyekszik feldolgozni, és a résztvevők számára érthetővé tenni.

előadások tartása

Az előadások tematikájukat tekintve a foglalkoztatási kapcsolatokra irányuló jogi szabályozás folyton változó jogszabályi hátteréhez igazodnak, különös tekintettel a munkaviszonyra, a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyokra, a munka világából távolodni kívánó jogviszonyok alkalmazási lehetőségeire, továbbá a munkaügyi ellenőrzések jogszabályi hátterére, azok lebonyolítása során adódó problémákra. Igény esetén állunk partnereink rendelkezésére tetszőleges témában és helyszínen.

Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!