Széchenyi 2020 logó
 

Eseti tanácsadás

Eseti tanácsadás ellenőrzéskor

Munkaügyi ellenőrzést kapott, és baj van? Bejelentés nélküli foglalkoztatást is megállapítottak? Nyugalom, ne nyilatkozzon semmit, hagyja, hogy a felügyelők megtegyék megállapításaikat! A legfontosabb, addig ne csináljon semmit, míg fel nem vette velünk a kapcsolatot, mert tudunk segíteni!

Szolgáltatásunk magában foglalja az eseti tanácsadás lehetőségét. Ennek során konkrét munkaügyi típusú probléma megoldásában, konkrét ügy vitelében igyekszünk partnerünk segítségére lenni, akár munkáltatóként, akár munkavállalóként keres fel minket problémájával.

eseti munkaügyi tanácsadás

  • Szakmai segítséget nyújtunk munkaügyi típusú jogszabályok értelmezésében, gyakorlati alkalmazásában, eseti jelleggel jelentkező probléma megoldásában.
  • Erre irányuló megbízás esetén átvállaljuk a foglalkoztatásra irányuló jogviszony létesítésével összefüggő írásbeli jognyilatkozatok, fennálló munkaviszony esetén a szükséges módosítások, a munkaidő, és pihenőidő nyilvántartására, valamint a munkaidő beosztására szolgáló dokumentáció megszerkesztését, meglévő dokumentáció áttekintését, ellenőrzését.
  • Tájékoztatjuk partnerünket az aktuális munkaügyi vonatkozású jogszabályokról, kérdés esetén az éppen aktuális hatósági ellenőrzések irányelveinek jellemzőiről, a jogszabályoknak való megfelelés időszerű teendőiről.
  • Igény esetén a jogszabályok adta környezet függvényében segítünk kidolgozni az optimális és költséghatékony működés feltételeit mind a dokumentáció, mind a napi működés tekintetében.
  • A munkaidő-beosztásról, illetve annak nyilvántartásáról rendelkező jogszabályi előírások rendelkezéseinek szem előtt tartásával igény esetén segítséget nyújtunk a munkaidő-beosztásra, illetve a munkaidő-nyilvántartásra vonatkozó előírások értelmezésében, a beosztások szabályos és hatékony elkészítésében, valamint a nyilvántartások szabályszerű, de egyszerű vezetésében.
  • Igény esetén segítséget nyújtunk a munkabérek mértékére és kifizetésére, valamint a bérpótlékokra vonatkozó jogszabályi rendelkezések értelmezésében.
  • Segítséget nyújtunk új munkavállaló belépése esetén a munkaviszony, vagy a foglalkoztatásra irányuló egyéb jogviszony létesítésének adminisztratív, és egyéb teendői során, továbbá a munkaviszony megszűnése esetén jellemző kérdések megnyugtató és szabályszerű lebonyolításában.
  • Hatósági ellenőrzés esetén esetileg képviseljük partnerünket!
Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!