Széchenyi 2020 logó
 

Hatóság előtti képviselet

Hatóság előtti képviseletet biztosítunk

Hatóság előtti képviseletÖnnek van ideje arra, hogy akár órákat töltsön egy munkaügyi ellenőrzés miatti tanúmeghallgatáson, jegyzőkönyv felvételen? A hatósági ellenőröknek az a dolga, hogy szabálytalanságot állapítsanak meg, a mi dolgunk meg az, hogy ezt megakadályozzuk és képviseljük Önt! Forduljon hozzánk, segítünk!

Társaságunk a munkaügyi tanácsadás keretében vállalja többek közt, hogy amennyiben az Ön cégénél a Munkaügyi Felügyelőség munkatársai helyszíni ellenőrzést tartottak, a cég teljes körű képviseletét átvállalja.

Ennek keretében:

 

  • Az első, és legfontosabb: A HELYSZÍNI ELLENŐRZÉST KÖVETŐEN HALADÉKTALANUL KERESSE FEL MUNKATÁRSUNKAT, AZT MEGELŐZŐEN NE TEGYEN SEMMILYEN LÉPÉST!!
  • Munkatársunk felveszi Önnel személyesen a kapcsolatot, és az Ön által megadott helyszínen tájékozódik az ellenőrzés körülményeiről.
  • Közreműködik az ellenőrzéshez szükséges dokumentáció átvizsgálásában, segítséget nyújt a bemutatandó dokumentumok előkészítésében.
  • Részletes tájékoztatást ad a cég munkavállalói számára, hogy amennyiben további nyilatkozattételi kötelezettség terheli őket, a jogszabályi előírások szerint milyen jogok és kötelezettségek vonatkoznak rájuk.
  • Cégünk átvállalja a hatóság előtti megjelenést, és a szükséges nyilatkozatok megtételét.
Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!