Széchenyi 2020 logó
 

Rendszeres tanácsadás

Rendszeres munkaügyi tanácsadás garanciával

Már nem győzi a folyamatos munkaügyi adminisztrációt? Könyvelője sem úgy foglalkozik ezzel, ahogy kellene, ezért minden feladat Önre hárul? Változtatni szeretne? Akkor jöjjön hozzánk, segítünk! És megígérjük, hogy a jövőben semmilyen munkaügyi gondja nem lesz, és erre még garanciát is vállalunk!

Szolgáltatásunk részeként partnereinkkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk igény szerint személyesen, elektronikus levelezés útján, továbbá bármely napon és bármely napszakban telefonon.

rendszeres tanácsadás szolgáltatás

Ennek során:

  • Folyamatosan vizsgáljuk a teljes, különösen a havi rendszerességgel készülő munkaügyi dokumentációt az összes megfelelési szempont figyelembevételével.
  • Új munkaviszony létesítésekor átvállaljuk a foglalkoztatásra irányuló jogviszony létesítésével összefüggő írásbeli jognyilatkozatok, meglévő munkaviszony esetén a szükséges módosítások, a munkaidő, és pihenőidő nyilvántartására, valamint a munkaidő beosztására szolgáló dokumentáció megszerkesztését, ellenőrzését, rendszeres figyelemmel kísérését.
  • Folyamatosan tájékoztatjuk a munkáltatót, igény esetén a munkavállalókat is a folyamatosan változó jogszabályokról, a hatósági ellenőrzések irányelveinek jellemzőiről, a jogszabályoknak való megfelelés aktuális teendőiről.
  • Folyamatosan szem előtt tartjuk a jogszabályi rendelkezéseknek való megfelelés, és a költséghatékonyság optimális egyensúlyának szempontrendszerét, a jogszabályok adta környezet függvényében minden esetben kidolgozzuk a legoptimálisabb működés feltételeit mind a dokumentáció, mind a napi működés tekintetében.
  • Minden esetben a különböző szerződéstípusok, és különböző munkakörök specifikus sajátosságainak figyelembe vételével, a megállapodások tartalmi elemeinek esetleges megváltoztatásáról szóló javaslatok kidolgozásával törekszünk költséghatékonyabbá tenni partnerünk vállalatának működését.
  • A munkaidő-beosztásról, illetve annak nyilvántartásáról, munkaidőről, pihenőidőről rendelkező jogszabályi előírások rendelkezéseinek szem előtt tartásával folyamatos segítséget nyújtunk a munkaidő-beosztásra, illetve a munkaidő-nyilvántartásra vonatkozó előírások értelmezésében, a beosztások szabályos és hatékony elkészítésében, valamint a nyilvántartások szabályszerű, de egyszerű vezetésében, továbbá a munkabér és pótlékainak optimalizálásával kapcsolatos kérdésekben.
  • Folyamatos segítséget nyújtunk új munkavállaló belépése esetén a munkaviszony, vagy a foglalkoztatásra irányuló egyéb jogviszony létesítésének adminisztratív, és egyéb teendői során, továbbá a munkaviszony megszűnése esetén jellemző kérdések megnyugtató és szabályszerű lebonyolításában.
  • Hatósági ellenőrzés esetén megkülönböztetett odafigyeléssel állunk partnerünk rendelkezésére!
Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!