Széchenyi 2020 logó
 

Adótanácsadás

Adótanácsadás adómegtakarítással és felelősségbiztosítással

Adótanácsadás adómegtakarítással és felelősségbiztosítássalAz elmúlt pár évben egyre nagyobb szerepet játszik a könyvelésben az automatizálás. A technika folyamatosan fejlődik, alkalmazkodnunk kell hozzá, hisz munkánkat is nagyban segíti. Emiatt viszont átalakul a könyvelők munkája is, több időt fordíthatnak más tevékenységekre.

Irodánk egyik legerősebb ágazata az adótanácsadás.

Tudta, hogy a törvények szerint csak az adhat Magyarországon adótanácsot, aki rendelkezik is a megfelelő végzettséggel?

Cégünk vezetője sikeres, gyakorló adótanácsadó, adószakértő.

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. az adótanácsadási-adószakértői tevékenység végzéséhez maradéktalanul rendelkezik az összes tárgyi és személyi feltétellel.

Az alábbi területeken állunk rendelkezésére:

  • adóbevalláshoz kapcsolódó adótanácsadás
  • adójog érvényesítéséhez kapcsolódó tanácsadás (képviselet) és
  • adótervezés (adókonstrukciók kidolgozása)

Mindhárom területen szolgáltatási tevékenységet végzünk. A szolgáltatások köre minden konkrét esetben az Ön igényei szerint alakulnak. Leszögezzük, hogy Önnek és nem az adóhatóságnak nyújtunk segítséget. Szolgáltatásunk gyakran általános gazdasági tanácsadást is jelent, különösen a számvitel – könyvelés területén. Mivel szolgáltatásunk során legalább annyi gazdasági és személyi körülmény válik ismerté számunkra, mint az adóhatóságnak, ezért az adótanácsadás egy rendkívül kényes és bizalmi tevékenység.

Célunk az Ön segítése mellett, hogy a társadalom érdekét is szolgáljuk. Sajnos folyamatosan tapasztaljuk, hogy kriminalizálódik a szakma. Nálunk minden ügyfél „nulláról” indul, de üzletpolitikánk része, hogy az adócsalást, az ún. „fehérgalléros bűnözést” nem támogatjuk. Társadalmi felelősségvállalásunk lényege, hogy az adófizető polgárok és vállalkozások egyenlő felekké váljanak az adóbeszedő állammal szemben.

Az általunk nyújtott adótanácsadás lényege, hogy a konkrét gazdasági események és minden körülmény részletes megismerése mellett a törvényes lehetőségeket kihasználva Ön a lehető legoptimálisabb döntést hozhassa meg adóügyi szempontból.

Minderre garanciát nyújt szakembereink folyamatos képzése, szakmai felkészültsége, tapasztalata és odaadó munkája.

Ha adótanácsadásra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérje ingyenes visszahívásunkat, hisz Önnek is örömmel segítünk!

További információ: https://www.adotanacsadas-online.hu

Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás