Széchenyi 2020 logó
 

Rólunk

Tényleg az első? Igen!

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. az elsők között kezdett 2004-ben – hazánk Európai Uniós csatlakozásának évében – pályázatírással foglalkozni, és tényleg az első olyan vállalkozás, mely komplex szolgáltatásokat nyújt: könyvelés, pályázatírás és projektmenedzsment ágazatokban.

Komplex szolgáltatások nyújtása könyvelés, pályázatírás, valamint munkaügyi tanácsadás és problémamegoldás ágazatokban.
A legutolsó gazdasági világválság 2008-ban volt, hatását még mindig érezni. Az adó- és egyéb jogszabályok évről évre bonyolultabbak.

A hatóságok minden eddiginél több ellenőrzést végeznek, az adó- és munkaügyi, munkavédelmi bírságok egyre magasabbak és egyre több alkalommal róják ki azokat a vállalkozókra.

Éppen ezért nem mindegy, hogy a rengeteg felénk áramló információból, tanácsból melyiket válasszuk, és melyikre hallgatunk.

Bizonyára ismernek olyan könyvelőket, tanácsadókat, akik az egyes gazdasági eseményeket lekönyvelik, majd tényként közlik Önnel, hogy mi a helyzet. Mennyi adót kell fizetnie. Esetleg miért bírságolták meg egy munkaügyi vagy munkavédelmi ellenőrzés során.

Mi mindent elkövetünk azért, hogy ne kelljen ügyfeleink döbbent arcát látni az ilyen helyzetekben.

Hogyan? Tanácsot adunk!

Tanácsot adunk, mert nem mindegy – főleg a felelősség miatt –, hogy Ön milyen vállalkozási formát választ induláskor.

Tanácsot adunk, hogy hogyan tud kevesebb adót fizetni. Mert ha több marad a zsebében, talán jobban megbecsül minket is.

Tanácsot adunk, hogy munkaügyeit úgy intézze, hogy véletlenül se találjanak Önön fogást.

Tanácsot adunk, hogy a legjobb döntéseket hozhassa meg, mert tudjuk, hogy ma Magyarországon nemcsak a focihoz, de a pénzügyekhez is mindenki ért. Csak talán mi egy picit jobban…

Segítünk eligazodni az ön számára talán érthetetlen kimutatásokban és számokban.

Tanácsot adunk, hogyha a feltételek adottak hozzá, a lehető legkisebb befektetéssel a lehető legtöbb pluszt szerezze Vállalkozásának.

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. 2004-es megalakulása óta rendkívül széles ügyfélkört szolgál ki.

Ügyfeleink között megtalálhatók:

  • társas vállalkozások,
  • egyéni vállalkozók,
  • non-profit szervezetek,
  • magánszemélyek.

Vagyis bármilyen vállalkozási formának elkészítjük könyvelését, pályázatát, menedzseljük projektjét és tanácsot adunk vagy megoldjuk problémáját munkaügyekben. Mindezen tevékenységünkre felelősséget vállalunk.

Nem ismerünk még egy olyan vállalkozást a régióban, ahol Ön mindezen szolgáltatásokhoz egy helyen hozzájuthat, ráadásul úgy, hogy tevékenységünkre garanciát vállalunk. Országosan persze vannak nagy könyvvizsgáló cégek, akik mindezen szolgáltatásokat nyújtják, ám ők állami intézményeknek, önkormányzatoknak és nagy, multinacionális vállalatoknak dolgoznak, ráadásul arany áron.

Mi törődünk Önökkel, hiszen tudjuk, hogy a mai, magyarországi gazdaság életben maradása a mikro, kis- és középvállalkozások sikerességén múlik.

Keressen meg Bennünket!
Várjuk megtisztelő jelentkezését!
Tisztelettel:
Csongár Gábor
ügyvezető igazgató

Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!