Széchenyi 2020 logó
 

Impresszum

Impresszum

Elérhetőségek:

  • Név: Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft.
  • Cím: 7621 Pécs, Mária u. 1., fs. 3.
  • Kapcsolattartó neve: Csongár Gábor
  • Telefon: +36 72 320 634
  • E-mail: info@konyveles-palyazatiras.hu

Cégadatok:

  • Cégnév: Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft.
  • Székhely: 7621 Pécs, Mária u. 1., fs. 3.
  • Adószám: 13280381-2-02
  • Cégjegyzékszám: 02-09-069434
  • Bejegyezte: Baranya Megyei Cégbíróság

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) az ügyfelei személyes adatait tiszteletben tartja. A Szolgáltató az adatok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.

Szolgáltató adatokat meglévő szolgáltatásainak biztosítása, fenntartása, védelme, valamint új szolgáltatásainak fejlesztése érdekében gyűjt, valamint a szolgáltatásokból adódó meghatározott célok érdekében a lehető legrövidebb ideig, az adattakarékosság és az adatelkerülés elvét is figyelembe véve kezel.

A Szolgáltató internetes oldalai bármilyen adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan jellegű szolgáltatások, amelyekhez szükségszerűen hozzátartozik az adatszolgáltatás. Ilyen például a kapcsolatfelvételi űrlap használata.

Ezen esetekben a legszükségesebb adatok kizárólag addig az időpontig kerülnek rögzítésre, ameddig ez feltétlenül szükséges. Ezt követően a megadott adatok törlésre kerülnek.

A Szolgáltató az ügyfél adatait harmadik félnek nem jogosult kiadni, kivéve azt az esetet, ha az ügyfél ehhez kifejezetten hozzájárult, illetve, ha a harmadik személy Szolgáltató kapcsolódó vállalkozásának minősül. A kapcsolódó vállalkozásokat jelen nyilatkozattal megegyező tartalmú adatvédelmi kötelezettség terheli.

Az üzemeltetett tárhelyek kapcsán Szolgáltató, valamint kapcsolódó vállalkozásai, mint közvetítő szolgáltatók a más által vállalt adatvédelmi kötelezettség betartásáért nem felelnek.

A szolgáltatást igénybe vevőknek lehetőségük van arra, hogy annak igénybe vételét megelőzően, valamint az igénybevétel során folyamatosan a fent részletezett adatkezelést írásban a Szolgáltatóhoz intézett nyilatkozat formájában megtiltsa. Ezen tiltás kapcsán azonban – tekintettel a panaszkezeléshez elengedhetetlen technikai jellegű adatállomány szükségességére – a szolgáltatás esetleges ellehetetlenülésével az ügyfélnek számolnia kell.

Felelősség az oldal tartalmáért

A honlapon található szakmai tartalmakat tapasztalattal rendelkező, felkészült szakemberek készítették annak érdekében, hogy a látogatók megfelelő minőségű tájékoztatást kapjanak.

A honlapon szereplő cikkek, információk azonban nem helyettesítik a szakszerű tanácsadást és szakmai ajánlatot. A honlapon szereplő információk értelmezése és hasznosítása az Ön felelőssége, az ebből eredő esetleges károkért a honlap üzemeltetője vagy az egyes szerzők semmilyen felelősséget nem vállalnak. Ezért mielőtt konkrét kérdésben döntene, minden esetben kérje ki szakember tanácsát.

Szerzői jogok

A www.konyveles-palyazatiras.hu oldalain szereplő tartalmak (cikkek, leírások, képek) az Üzemeltető kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

Hivatkozások

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hivatkozások által elért tartalmakért abban az esetben sem, ha az olvasó az oldalon elhelyezett hivatkozáson keresztül érte el az adott tartalmat.

Megtisztelő számunkra, ha bárki a saját oldalán a honlapunkra mutató hivatkozást helyez el. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül azonban a jelen oldal vagy annak egy része más oldalakra nem illeszthető, mintegy sajátként feltüntetve.

Az üzemeltető minden esetben fellép, ha a jelen honlap felületére mutató hivatkozást törvénytelenül működtetnek, másokat sértő oldalon helyeznek el és ezzel sértik vagy veszélyeztetik a jelen honlap jó hírnevét.

Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!