Széchenyi 2020 logó
 

Pályázatírás

Pályázatírás sikerdíjjal és projektmenedzseléssel

Pályázati pénzre lenne szüksége, de nem hiszi, hogy Önből is lehet nyertes? Bízzon bennünk, mi megnyerjük pályázatát, hisz vállalkozását, projektjét előminősítjük, és csak olyan pályázatot ajánlunk, ahol Ön esélyes. Sőt, segítünk a projekt menedzselésében is, így Önnek semmire sem lesz gondja.

Pályázatírás sikerdíjjal és projektmenedzseléssel

A 2020. év végéig, naponta közel 3 milliárd forint pályázati pénz kerül kiosztásra. Úgy gondoljuk, hogy ebből Önnek is jár!

Bármilyen Európai Uniós és hazai pályázat, támogatás elnyerésében vállaljuk a teljes ügyintézést – a nyomtatványok kitöltésétől, a pályázatok megírásán át, a projektek levezényléséig.

Vállaljuk, hogy mielőtt végleg döntene egy adott pályázat mellett, megvizsgáljuk vállalkozását (előminősítés) és elkészítjük pályázati tervét (SWOT-analízis), rámutatva ezzel gazdálkodása és a szóba jöhető pályázatok erős és gyenge pontjaira. Elmondjuk, hogy milyen vállalásokat kell tennie azért, hogy a támogatást elnyerje, mert a támogatók a pályázati úton elnyert pénzt nem adják feltételek nélkül!

Vállaljuk, hogy folyamatosan figyeljük a kiírásra kerülő pályázatokat, hogy időben értesíthessük, ha Önnek és/vagy vállalkozásának megfelelőt találtunk. Nincs sem alsó-, sem felső korlát a projekt méretét tekintve!

Amennyiben társaságunkat bízza meg a pályázat elkészítésével, vállaljuk, hogy a dokumentációhoz szükséges anyagokat begyűjtjük, elkészítjük a komplett pályázati dokumentációt, megvalósíthatósági tanulmányokat.

Határidőben eljuttatjuk a kiíró szervezethez, ha szükséges, hiánypótlás esetén pontosítjuk a nem megfelelő formai-tartalmi elemeket. A nyertes szerződés közzététele után szerződést kötnek Önnel. Ezt követően megkezdődhet a pályázat megvalósítása. A projekt megvalósítás időszaka alatt elkészítjük és beadjuk az időszakos kifizetési kérelmeket és beszámolókat, majd a megvalósítás végén a záró kifizetési kérelmet és beszámolót. Közreműködünk a fenntartási időszaki jelentések, valamint a projekt legvégén a zárójelentés elkészítésében is.

Ehhez kapcsolódóan, de természetesen önállóan is vállaljuk – felelősségbiztosítással –, hogy cége számára teljes körű számviteli, adózási és könyvelési szolgáltatást nyújtunk, beleértve a bérszámfejtést és a különböző hatóságok előtti érdekképviseletet is.

Garanciát vállalunk a projektben esetlegesen előforduló formai vagy módszertani hiba miatt! Igény szerint irodájában és telephelyén is felkeressük Önt!

Munkánk során számos hasznos kapcsolatra tettünk szert, valamint munkánkat mindig szakszerűen, pontosan, a határidők betartása mellet végezzük el!

Legyünk együtt sikeresek!

Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!