Széchenyi 2020 logó
 

Teljes pályázatírási ügyintézés

Pályázatírás és projektmenedzsment garanciával

Jó ötlete vagy konkrét projektje van, de a megvalósításhoz támogatásra lenne szüksége? Ne csüggedjen, keressen minket, hisz mi minősítjük a projektet és a vállalkozását, megtaláljuk a legmegfelelőbb pályázatokat, és megnyerjük, végül segítünk az elszámolásban is.

teljes pályázatírási ügyintézés szolgáltatásA 2020. év végéig, naponta közel 3 milliárd forint pályázati pénz kerül kiosztásra. Úgy gondoljuk, hogy ebből Önnek is jár!

Vállaljuk a teljes ügyintézést – a nyomtatványok kitöltésétől, a pályázatok megírásán át, a projektek levezényléséig – bármilyen Európai Uniós és hazai pályázat, támogatás elnyerésében.

Vállaljuk, hogy mielőtt végleg döntene egy adott pályázat mellett, megvizsgáljuk vállalkozását (előminősítés) és elkészítjük pályázati tervét (SWOT-analízis), rámutatva ezzel gazdálkodása és a szóba jöhető pályázatok erős és gyenge pontjaira. Elmondjuk, hogy milyen vállalásokat kell tennie azért, hogy a támogatást elnyerje, mert a támogatók a pályázati úton elnyert pénzt nem adják feltételek nélkül!

Vállaljuk, hogy folyamatosan figyeljük a kiírásra kerülő pályázatokat, hogy időben értesíthessük, ha Önnek és/vagy vállalkozásának megfelelőt találtunk.

Amennyiben társaságunkat bízza meg a pályázat elkészítésével, vállaljuk, hogy a dokumentációhoz szükséges anyagokat begyűjtjük, elkészítjük a komplett pályázati dokumentációt, megvalósíthatósági tanulmányokat. Határidőben eljuttatjuk a kiíró szervezethez, ha szükséges, hiánypótlás esetén pontosítjuk a nem megfelelő formai-tartalmi elemeket. A nyertes szerződés közzététele után szerződést kötnek Önnel. Ezt követően megkezdődhet a pályázat megvalósítása. A projekt megvalósítás időszaka alatt elkészítjük és beadjuk az időszakos kifizetési kérelmeket és beszámolókat, majd a megvalósítás végén a záró kifizetési kérelmet és beszámolót. Közreműködünk a fenntartási időszaki jelentések, valamint a projekt legvégén a zárójelentés elkészítésében is.

Ehhez KAPCSOLÓDÓAN, de természetesen ÖNÁLLÓAN is vállaljuk – felelősségbiztosítással –, hogy cége számára teljes körű számviteli, adózási és könyvelési szolgáltatást nyújtunk, beleértve a bérszámfejtést és a különböző hatóságok előtti érdekképviseletet is.

Nincs sem alsó-, sem felső korlát a projekt méretét tekintve! Garanciát vállalunk a projektben esetlegesen előforduló formai vagy módszertani hiba miatt! Igény szerint irodájában és telephelyén is felkeressük Önt!

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 7 éves pályázási időszakban (2007-2013) mindössze 2 alkalommal nem nyert általunk készített pályázat, és ez is csak azért történt, mert az ügyfél ragaszkodott ahhoz, hogy pályázati anyaga benyújtásra kerüljön, annak ellenére, hogy kidolgozott előminősítő rendszerünk már az elején mutatta, pályázatának a kiíró szervezet általi befogadására sincs esélye, nemhogy a nyerésre.

Díjazásunk mindig egyéni megbeszélés kérdése. Jellemzően pár tízezer forintért készítjük el pályázati anyagát (mely összeget azonnal visszafizetünk Önnek, ha pályázata a mi hibánkból nem nyerne), és Önnek csak abban az esetben kell fizetnie sikerdíjat és projektmenedzselési díjat (előre meghatározott százalékok, a projektmenedzselés választása opcionális – mi erősen javasoljuk, hiszen így garantáltan az első pillanattól az utolsóig Ön mellett leszünk és segítjük a pályázat megvalósításában és a vállalt célok, indikátorok elérésében), amennyiben az általunk megírt pályázatát közzéteszik, mint támogatásra ítéltet!

Munkánk során számos hasznos kapcsolatra tettünk szert, valamint munkánkat mindig szakszerűen, pontosan, a határidők betartása mellet végezzük el!

Legyünk együtt sikeresek!

Kapcsolódó témák
Kérdése merült fel?
Többet szeretne tudni?
Vegyen részt ingyenes
rendezvényeinken!
Megosztás

Kérdése merült fel? Többet szeretne tudni?

Kérjen visszahívást, és szakértő munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!