Széchenyi 2020 logó
 

(Bolti) Kiskereskedők lehetőségei munkaügyi ellenőrzéskor. Pályázatok, adóváltozások.

19 nov (Bolti) Kiskereskedők lehetőségei munkaügyi ellenőrzéskor. Pályázatok, adóváltozások.

20171130(Bolti) Kiskereskedelemmel foglalkozik? Mit tegyen, ha munkaügyi ellenőrzést kap? Milyen legális lehetőségekkel tud pénzt spórolni úgy, hogy 100%-ban megfelel a Munka Törvénykönyvének? Hogyan juthat utoljára vissza nem térítendő támogatáshoz? Mik a legfontosabb adóváltozások?

Tudjon meg mindent első kézből! Készüljön fel 100%-osan egy munkaügyi ellenőrzésre és 2018-ra!

Újabb ingyenes (de regisztrációhoz kötött) rendezvény az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. szervezésében, melyre minden boltot üzemeltetőt, kiskereskedőt szeretettel várunk.

Időpont: 2017. november 30. 8h30 – 12h30
Helyszín: Pécsi VOKE Vasutas Művelődési Ház 5. sz., emeleti előadóterme (7621 Pécs, Váradi Antal utca 7/2.)

Program:
08.30 – 08.55 Regisztráció
08.55 – 09.00 Köszöntő (Csongár Gábor ügyvezető)
09.00 – 09.45 Előadás: Kiskapuk és eltérési lehetőségek a munka törvénykönyve főszabályaitól a kiskereskedelemben (dr. Tihanyi Tamás munkaügyi szakértő és tanácsadó)
09.45 – 10.00 Szünet, konzultációs lehetőség az előadókkal
10.00 – 10.45 Előadás: (Utolsó) aktuális pályázati lehetőségek és a várható 2018-as adóváltozások (Csongár Gábor ügyvezető)
10.45 – 11.00 Szünet, konzultációs lehetőség az előadókkal
11.00 – 11.45 Előadás: Mit tegyünk, ha jön a munkaügyi felügyelő? Jogok és lehetőségek egy hatósági ellenőrzés esetén (dr. Tihanyi Tamás munkaügyi szakértő és tanácsadó)
11.45 – 12.30 Konzultációs lehetőség az előadókkal

Munkaügyi ellenőrzés:
Ön boltot üzemeltet, kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozó, így kiemelt célpontja az egyre növekvő számú hatósági ellenőrzéseknek, így a munkaügyi ellenőrzéseknek is. Munkaügyekkel senki sem szeret foglalkozni, mindaddig, amíg egy ellenőrzés során a munkaügyi felügyelő hiányosságokat tapasztal és megbünteti az Ön vállalkozását. Munkaügyekkel senki sem szeret foglalkozni, mert mindenki azt hiszi, nála rendben van minden. Azonban csak a Munka Törvénykönyve számos alkalommal változott az elmúlt pár évben. Mi megmutatjuk Önnek, milyen legális lehetőségek, -„kiskapuk” vannak, amiknek vállalkozásába történő adaptálásával Ön minden törvényi kötelezettségnek eleget tesz, ráadásul pénzt fog megspórolni. Nem is keveset. Megmutatjuk azt is, hogy hogyan „élhet túl” egy munkaügyi ellenőrzést anélkül, hogy bármilyen megállapítást tenne a munkaügyi felügyelő és az Ön vállalkozása továbbra is rendezett munkaügyi kapcsolatokkal fog bírni és továbbra is pályázatképes marad.

Pályázatok:
Tudta, hogy jelenleg az utolsó pályázati lehetőségek korát éljük? Tudta például, hogy munkavállalói képzésével nagyon rugalmas feltételekkel tud támogatáshoz jutni? Mutatunk Önnek néhány olyan pályázati kiírást, amelyek kiváló lehetőségek az Ön számára.

Adózás:
Tudta, hogy van olyan adózási lehetőség, amellyel már önmagában is komplett járulékokat spórol meg? Tudja, hogy jövőre nem éppen adózóbarát módon fog változni az Adózás rendje törvény? Ez az a törvény, amely meghatározza a NAV és az adózok kapcsolatát. Emellett még számos változás várható 2018-tól. Mi összeszedtük Önnek a legfontosabbakat és el is magyarázzuk.

Mi már képben vagyunk. Az Ön vállalkozása is?

Jöjjön el ingyenes rendezvényünkre és szerezze meg Ön is a szükséges információkat! Mi segítünk!

Köszönjük, ha megosztja rendezvényünket:

https://www.facebook.com/events/303089763529118

  Regisztráció a rendezvényre

  Név *

  Cégnév *

  Beosztás *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet